beşiktaş-erzurumspor 20.12.2020# Spor

Eruzurum yönetiminin istifası maça yansımış durumda,
Hele Hüseyin Cimşirin daha 4. haftada havlu atması bu yıkılışı hızlandırdı.
Anadolu takımlarının eşit rekabet fırsatı olmadığı yıllardır bilinen bir gerçekti,
Pandemi dolayısı ile seyirci baskısız oynamak bir çok Anadolu takımına avantaj sağlasada bir yerden sonra kalite farkı kendini iyice hissettiriyor.

Erzurumspor yönetiminin istifası neticesinde moraller bozuk maça çıkan takım ilk yarıda kendilerinden beklenenden çok daha iyi mücadele etti.
Zaman zaman beşiktaşın atakları olsada ikinci yarının ilk çeyreğine kadar direnmeyi başardı.
Tabi her zaman bir dişlinin arıza yapması nasıl bütünü etkiliyorsa Ömer Şişmanoğlunun penaltı yapması direncin kırılmasına sebep oldu,
Zaten moralsiz maça çıkan erzurumspor beklendiği gibi farklı mağlup oldu.

malum pandemiden sebep çok verimli bir sezon geçirmiyor kulüpler ve maçların seyir zevki de öyle çok yüksek değil..

Ama Beşiktaş bildiğiniz gibi ortalama bir futbol ile idare eder seviyede Sergen hoca malum hırslı biri ama oda saha da sihirbazdı kenarda değil.. kenardan yapılabilecekler sınırlı ve takım kalite seviyesi öyle aman aman değil.. 

hadi bakalım umarız bu sene şampiyon oluruz..

Son zamanlarda seyircisiz oynayan 4 büyükler diğer takımlarla arasındaki en büyük farkın taraftar olduğunu bir daha gözler önüne sermiş oldu.
Taraftarın her spor dalında elbet önemi var ancak Futboldaki etkisi seyircisiz oynanan maçlar ile bir kez daha gün yüzüne çıktı.
En kısa zamanda Tribünlerin eskisi gibi dolması dileğiyle...

İlk yarı vasatı aşamayan ve bir kaç pozisyon harici varlık gösteremeyen beşiktaş eski futbolcusu ömer şişmanoğlunun yaptığı penaltıyı gole çevirerek hayata döndü,
o penaltı olmasaydı maç sabaha kadar oynansa 0-0'dan öteye geçemezdi.

Teşekkürler Ömer Şişmanoğlu
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Hadi başlayalım,

Öncelikle 12 dakika da gelen galibiyet çok güzel oldu,ikinci yarı kendini bulan takım,Vida'nın sezonun en güzel golüne imza atması Aboubakar'ın iyi ki geldi denilecek bir başlangıç yapması,Ghezzal'ın  assist krallığında lider olması (her ne kadar iç basın görmezden gelse de) tüm bunlar ilklerin takımı için güzel olarak yazılacak notları mutlaka eksiler de var ama böyle bir galibiyet sonrası bunları konuşmanın manası yok.

Bu Beşiktaş sezon ortası yapacağı 2 transfer ile (birisi mutlaka Talisca diğeri ise çeşitlendirilebilir) sezon sonu Şampiyon olarak görülmesi çokta sürpriz olmayacaktır.

Başarılar renklerine gönül verdiğim tek takım Beşiktaş'ım.

Ve Beşiktaş'ım 4-0 kazandı..

İlk yarı resmen kıştı ama ikici yarı yazı yaşadık desek yalan olmaz..