2021 haziran çok mu çok sıcak# Gündem

Gladio içinde çok kavga çıktı. Çatlı'nın infaz edildiği Susurluk olayı bunlardan biridir. Peker'in fişinin çekilmesi Berat Albayrak'ın ona şahsen güvenmemesi, tehdit olarak algılamasıdır. Oğlunun işlediği cinayet örtbas edildiği için kamburu olan Ağar da Berat'ın tarafında.

Bahçeli'nin eş zamanlı anayasa hamlesi gündem değilştirme çabalarının yanında gelişmekte olan bir duruma bir ön alma harekatıdır.  Erdoğan'ı sıkıştırmak , tehdit etmeyi amaçlıyor.  Erdoğan her zamanki gibi iti ite kırdırarak aradan ayıklanma planları yapmakta. Göreceğiz.

Anlaşırlarsa Prens Zayed , Peker'i paket yapar Türkiye'ye gönderir. Anlaşamazlarsa konu Erdoğan veya damadın mal varlığına gelmeden önce son çare olarak Mehmet Ağar ve oğlu tutuklanır. Hanefi Avcı ekibine yol açılır, emniyette operasyon başlar, Çakıcı içeri girer 

Peker Dubai'den ayrıldıysa Zayed korumayı kaldırmış demektir. Zayed Peker'i teslim etmedi , korumayı kaldırdı. "Yani ben bakmıyorum , sen ne yaparsan yap" modu... Buna karşılık olarak İstanbul'daki İhvancıların da aynı şekilde korumasının kaldırılacağı sözü verilmiş olabilir.

Netenyahu gitti. Hulusi Libya'da muzaffer komutan edasıyla racon kesiyor. Libya ve Afganistan'da TSK etkinliği artıyor. Peker kayboldu. Erdoğan Biden ile anlaşmak üzere. Çin'den sıcak para geliyor. Türkiye önderliğinde Gürcistan NATOya katılıyor..